Οδηγίες εγγραφής – σύνδεσης στην πλατφόρμα

Για την εγγραφή ή σύνδεσή σας στην πλατφόρμα διαβούλευσης της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ», ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Εγγραφή

Βήμα 1

Επιλέξτε «ΕΓΓΡΑΦΗ» από το μενού της ιστοσελίδας www.mprosta2023.gr ή κάντε κλικ εδώ. Στη σελίδα που θα ανοίξει δηλώνετε όνομα χρήστη (μόνο με λατινικούς χαρακτήρες) και το email σας, επιλέγετε τα δύο κουτάκια και κάνετε κλικ στο Εγγραφή.

Βήμα 2

Αμέσως μετά θα πρέπει να ελέγξετε τα email σας για το μήνυμα, το οποίο θα σας ζητά δημιουργήσετε κωδικό πρόσβασης (ΠΡΟΣΟΧΗ: αν δεν βρείτε το μήνυμα στα εισερχόμενα, ελέγξτε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία – spam).

Αφού κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, που υπάρχει στο συγκεκριμένο μήνυμα, θα οδηγηθείτε στη σελίδα δημιουργίας/επαναφοράς κωδικού πρόσβασης. Εκεί συμπληρώνετε και στα 2 πεδία τον κωδικό πρόσβασης που επιθυμείτε (από 6 έως 20 χαρακτήρες) και κάνετε κλικ στο Επαναφορά κωδικού πρόσβασης.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του βήματος, θα λάβετε μήνυμα ότι έχετε αποσυνδεθεί από την πλατφόρμα και ότι ο λογαριασμός σας δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Για λόγους ασφάλειας, κάθε λογαριασμός εγκρίνεται – μη αυτοματοποιημένα – ξεχωριστά. Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, δοκιμάστε να συνδεθείτε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Σύνδεση

Επιλέξτε «ΣΥΝΔΕΣΗ» από το μενού της ιστοσελίδας www.mprosta2023.gr ή κάντε κλικ εδώ. Στη σελίδα, που θα ανοίξει, σημειώστε το όνομα χρήστη το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, που είχατε δηλώσει κατά τη διαδικασία εγγραφής, και κάνετε κλικ στο Είσοδος.


Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;

Αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στο «Ξέχασες τον κωδικό σου;». Στην επόμενη σελίδα σημειώσετε το όνομα χρήστη ή το email με το οποίο δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο «Επαναφορά κωδικού πρόσβασης».

Θα οδηγηθείτε στη γνώριμη σελίδα, όπου θα πρέπει να δηλώσετε νέο κωδικό πρόσβασης, όπως ακριβώς το κάνατε και κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Συμπληρώστε τον κωδικό και στα δύο πεδία και κάνε κλικ στο Επαναφορά κωδικού πρόσβασης.