Ανοιχτή συζήτηση του Παναγιώτη Χριστόφα με τους κατοίκους της Δ.Ε. Λουτρόπολης Θερμής

Ανοιχτή εκδήλωση, κατά την οποία θα συναντήσει τους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Λουτρόπολης Θερμής, θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 19:00 στο πρώην Δημαρχείο Θερμής.

Όπως και στην αντίστοιχη εκδήλωση της Γέρας, πριν από λίγες εβδομάδες, έτσι και σε αυτή, ο κ. Χριστόφας θα συζητήσει με τους πολίτες για όλα τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, τις προοπτικές της, ενώ θα παρουσιαστούν και κάποια βασικά σημεία των προτάσεων της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» ειδικά για τη δημοτική ενότητα Λουτρόπολης Θερμής. Στόχος είναι να ακουστούν οι κάτοικοι, να μοιραστούν ανησυχίες, προβληματισμούς και ιδέες και να συζητήσουν πάνω σε αυτές.

Η ανοιχτή συζήτηση στη Θερμή αποτελεί μέρος της σειράς αντίστοιχων εκδηλώσεων αλλά και συναντήσεων του Παναγιώτη Χριστόφα με πολίτες και εκπροσώπους φορέων σε όλη την έκταση του Δήμου Μυτιλήνης, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής και τη συνδιαμόρφωση του προγράμματος της αυτοδιοικητικής κίνησης ΜΠΡΟΣΤΑ «από τα κάτω προς τα πάνω», με σκοπό να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και προκλήσεις του τόπου μας.

Μοιραστείτε το:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Άλλες δημοσιεύσεις