Δήλωση του Παναγιώτη Χριστόφα για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

Ήταν μεγάλη η διαδρομή, κάτι παραπάνω από μαραθώνιο… και πια τερματίσαμε. Θα μας επιτρέψετε να ανασάνουμε για  μια στιγμή, για αυτή τη νίκη.

Νίκη είναι και η διαδρομή και ο τερματισμός. Γι’ αυτό συγχαίρω τους δύο συνυποψήφιους επικεφαλής και τους συνδυασμούς τους, υποψήφιοι και υποψήφιες των οποίων θα απαρτίσουν το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε κάθε τομέα της ζωής μας πρέπει να αποδεχόμαστε ήττες και νίκες με την ίδια σεμνότητα και την ίδια διάθεση για να κερδίζουμε πολύτιμα μαθήματα για την συνέχειά μας.  

Να μην ξεχνάμε πως εμείς σήμερα εδώ, στο μικρό μας εκλογικό κέντρο, γιορτάζουμε μια πρώτη νίκη. Την νίκη της αποδοχής του κόσμου. Σηκώνουμε μανίκια, ώστε σε πέντε χρόνια από τώρα να έχουμε φέρει τέτοιο αποτέλεσμα άξιο για να γιορτάσουμε την μεγάλη, πραγματική νίκη, μια νίκη αναγνώρισης και επιβεβαίωσης, ότι ο τόπος προχώρησε μπροστά, μια νίκη δικαίωσης για όλους μας.

Θα δουλέψουμε για αυτό και θα λογοδοτούμε.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στις υποψήφιες και στους υποψήφιους του ΜΠΡΟΣΤΑ: τα καταφέραμε!

Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν στην προσπάθειά μας και μας ακολούθησαν. Όλοι μαζί το φτιάξαμε αυτό!

Βάσω Ελισάβετ, Μιχάλη, Νικολέτα, σας ευχαριστώ!

Η πενταετία που έρχεται θα έχει τεράστιες απαιτήσεις, δεν περισσεύει κανείς από την προσπάθεια, να κάνουμε τον χρόνο σύμμαχο!

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Να επικρατήσουν σύνεση, ήθος, δικαιοσύνη και να ετοιμαστούν όλοι για δουλειά, σοβαρή δουλειά.

Σας ευχαριστώ!

Μοιραστείτε το:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Άλλες δημοσιεύσεις