Επισκέψεις σε χωριά για τον υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα

Την Λουτρόπολη Θερμής, την Πηγή και την Κώμη επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας συνοδευόμενος από μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ». Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητήσει με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και τις λύσεις, που προτείνονται, μέσα από το πρόγραμμα της παράταξης.

Στον πρώτο σταθμό της περιοδείας, μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού, που κατάγονται και κατοικούν στην περιοχή, τον κ. Χριστόφα συνόδευσε ο πρώην Δήμαρχος Λουτροπόλεως Θερμής Δημήτρης Καμενής. Όπως και σε άλλα χωριά, συζητήθηκαν προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων των οικισμών αυτών και ελλείψεις σε υποδομές, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των τοποσήμων της περιοχής, αλλά και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.  

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023, ο κ. Χριστόφας και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» συμμετείχαν στην 9η Γιορτή του Σύκου που πραγματοποιήθηκε στο Ίππειος, μιλώντας με τους διοργανωτές και συμμετέχοντες.

«Από την πρώτη στιγμή, έχουμε θέσει ως προτεραιότητα της αυτοδιοικητικής μας κίνησης το να λάβουμε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο να διατηρήσουμε τα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης ζωντανά. Οι κατά τόπους σύλλογοι, όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου «Άγιος Προκόπιος», με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις τους είναι οι σημαντικότεροι σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια, και οφείλουμε να τους στηρίζουμε ώστε να συνεχίζουν να αναδεικνύουν τον πολιτιστικό πλούτο και να διατηρούν τις παραδόσεις του τόπου μας» σημείωσε ο κ. Χριστόφας.

Μοιραστείτε το:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Άλλες δημοσιεύσεις